25 Eylül 2020 Cuma

Jakuzi Nedir?

  

Jakuzi Nedir?

İnce metal veya plastik levhalardan yapılan ince şeritli olmak suretiyle dışarıdan görülmeyi engelleyen dışarıyı görmeye olanak sunan bir tül perde çeşididir. Mekanizmaya sahip bilinen en eski perde modeli diyebiliriz. Günümüz iç mimarisinin en çok tercih ettiği banyo, mutfak, ofis perde modeli olarak kullanılmaktadır. Günümüz koşullarında yaşam alanlarının pek çok yerinde tüm pencerelerde kullanılan bir model halini almıştır.

  Dekorasyonda Jakuzi Modası

  Günümüz teknolojisinin sunduğu gelişmelere ayak uydurması sebebiyle Jakuzi perdeler oldukça gelişim göstermiş ve kullanışlı hale gelmiştir. Kullanım rahatlığının artması sebebiyle pek çok modern yapıda göz önüne çıkan bir detay haline gelmiştir. Pencerelerde tül devrinin kapandığı bir çağda yaşıyoruz.

  Jakuzi Perde Temizliği Zor Mu?

  Temizlik açısından da oldukça kolay olan Jakuzi perde seçimlerinde farklı ve modern tasarımların bulunması her alana monte edilebilmesi ve her boyutta sipariş verilebilmesi açısından da tercih edilen bir tasarım haline gelmiştir. Klasik perde döneminde yaşanan yıkama perde takma gibi kavramların geride kalmasını sağlayan Jakuzi için farkı tasarımlar yaptırabilirsiniz. Firmamız tarafından uygun fiyatlarla bütçeyi sarsmadan modern tasarımlar evinize uygulanmaktadır. Müşteri temsilcilerimizle iletişime geçmek suretiyle evinize farklılık katabilirsiniz. Gün ışığı açısından da avantaj sunan Jakuzi bu yıl perde seçimleri arasında ilk sıraya yerleşmesini sağlamıştır.

  Jakuzi Perde Özellikleri Nedir?

 En belirgin özelliği kolay temizlenebilmesidir. Herhangi bir ıslak yıkama yöntemi uygulamaksızın toz bezi yardımıyla silmek yeterlidir. Şayet fazla tozlanmışsa elektrik süpürgesi düşük ayarda iken de pratik bir şekilde temizlemeniz mümkündür. Yatay ve dikey açılabilme mekanizması sayesinde her türlü ihtiyaca cevap veren bir yapıya sahiptir. İsteğe göre ayarlanabilmektedir. Bu nedenle de tüm pencere ve alanlara uyumluluk gösterir.

Alüminyum, ahşap ve plastik çeşitlerinin bulunması her bütçeye uygunluk sağlamaktadır. Tavan ve duvara montaj yapılabilir. Bant genişliğinde istenilen tür ayarlama yapılabilmesi nedeniyle kişiye özel tasarım gerçekleştirilebilir. Uzaktan kumanda sistemi ile kullanım kolaylığı sunan Jakuzi perde yaşam standardını artıran bir özelliğe sahiptir. Güvenli mekanizma ve kaliteli yapısı ile firmamız aracılığı ile yaşam standardınızı artırabilir evinizi modern yaşam alanlarına çevirebilirsiniz. Farklı tasarımlar ile yaşam alanlarına renk katabilirsiniz.

  Jakuzi Nasıl Monte Edilir?

  Ofis ve yaşam alanlarının vazgeçilmezi olan Jakuzi mekanların vazgeçilmezi halini aldı. Ahşap, alüminyum ve plastik olmak üzere pek çok çeşide sahip Jakuziler kullanılacak içeriğe göre farklı şekillerde monte edilmektedir. kullanım alanlarına göre bakacak olursak;

Ahşap: Genellikle evlerde kullanılır. Sunta ve ağaç olmak üzere iki çeşidi vardır. suntanın zamanla yıpranma özelliği bulunur. Metal: Alüminyumdan yapılır. Ahşap metalden dayanıklı olsa da metal güneş ışığını daha önleyici bir özellik içerir. Nemli bezle silinmesi yeterlidir. Plastik: En ucuz Jakuzi perde çeşididir. Çok dayanıklı değildir. İçerik ve kalite bakımından ayırım yapılması mekanlara göre de farklılık gösterdiğinden firmamızla iletişime geçmek suretiyle kaliteli ve yaşam alanınıza uygun bir tasarım için uygun Jakuzi çeşitleri fiyatlarını sorabilirsiniz.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder