12 Ekim 2020 Pazartesi

Gümrük Müşavirliği Hizmetleri

   

Gümrük Müşavirliği Hizmetleri

Ülkemizde kanunla kurulan ilk mesleklerden biri olarak Gümrük Müşavirliği geçmektedir. Gümrük hizmetleri içerisinde bulunan en önemli hizmet alanlarından biridir.

  Gümrük Müşavirliği Hizmetleri

  Gümrük müşavirliği hizmetleri kapsamında yabancı bir ülke ile yapılan dış ticaret işlemleri esnasında ürün ya da hizmetlerin gümrüklü sahalardan geçişi aşamalarında ilgili devletle olan işlemlerin yürütülmesi hususunda danışmanlık hizmetleri verilmektedir. Bu konuda en kaliteli ve güvenilir hizmetleri sunan firmaların başında ise ankara gümrük müşavirliği alanında adından söz ettiren Varyant Gümrük Müşavirliği gelmektedir.

  Gümrük Müşavirliği Hizmetlerinde Tecrübeli Adres

  Gümrük Müşavirliği hizmetleri denildiği zaman Varyant Gümrük Müşavirliği ilk akla gelen tecrübeli adres. Varyant, uzman kadrosu ve uzun yıllardır süren başarılı faaliyetleriyle Dünya ekonomisine ve ülkemize yol gösteren saygın firmalara profesyonel anlamda yürürlükteki yasalar ve gümrük mevzuatı çerçevesinde hizmet veriyor. Gümrük müşavirliğinin yanı sıra dış ticaret danışmanlığı da firmanın verdiği profesyonel hizmetler kategorisinde yer alıyor. Günümüzde çağa uygun olarak teknolojik alt yapısını da en etkin şekilde yenileyen Varyant, müşteri odaklı hizmet anlayışı ile sektördeki yerini korumakta ve her daim kendini daha iyi bir hizmet kalitesi için yenilemeye devam etmektedir.

  Hizmet Politikası

  Varyant Gümrük Müşavirliği Limited Şirketi, dünya standartların bir kalite ve hizmet politikası ile müşterilerine hizmet vermektedir. Gümrük denetimlerinde firmaların dış ticaret işlemlerine dair her türlü bilgi, belge ve muhasebe kayıtları detaylı olarak incelenmektedir. Varyant, gümrük idaresine yapılan beyanın mühim olmasının göz önünde bulundurulmasından hareket ederek sonradan yapılan kontrollerde hizmet verdiği müşterilerinin herhangi bir problem ile karşılaşmamasına büyük bir ehemmiyet göstermektedir. Bu belirtilen nokta, Varyant hizmet politikası ilkeleri arasında bulunur.

  Mevzuat Takibinin Önemi

  Varyant, Gümrük Müşavirliği mesleğinin gerekli kıldığı mevzuat bilgisine haiz alanında uzman çalışan kadrosu ile yasal düzenlemelerde meydana gelen değişiklikleri takip ederek zamanında müşterilerini bu konular hakkında en iyi şekilde bilgilendirmektedir. Mevzuat takibi, Varyant hizmet politikası ilkelerinden biridir. Gümrük müşavirliği kapsamında firmanın verdiği hizmet yalnızca ticaret konusu eşyanın gümrükten çekilmesi değildir. En doğru ve en iyi hizmetin eksiksiz olarak sunulması amaçlanır.

 Gümrük Müşavirliği Hizmetlerinin Taşıdığı Hassasiyet

  Gümrük Müşavirliği bilgi, tecrübe ve güven gerektiren bir meslek ve hizmet koludur. Gümrük mevzuatına uygun ve en doğru şekilde işlemlerin yapılması son derece önemlidir. Dikkat ve titizlik gerektiren gümrük işlemlerindeki yanlışlar bazen telafisi güç maddi ve manevi zararlara neden olabilmektedir. Dış ticaret alanında çalışmalarını sürdüren seçkin ya da yeni kurulan firmaların saygınlık ve itibarlarının olumsuz şekilde etkilenmemesi oldukça önem arz eder. Varyant Gümrük Müşavirliği gibi profesyonel firmalara başvurmak ve onlarla çalışmak doğru bir adım olacaktır. Gümrük müşavirlik hizmetlerinde müşteri firma ile gümrük müşaviri arasındaki iletişim etkin ve kesintisiz bir biçimde kurulmalıdır. Kaliteli ve doğru bir gümrük müşavirliği hizmeti sayesinde gümrük kaçakçılığı ve cezaları ile karşılaşma riskinizi sıfıra indirebilirsiniz.

 


 

 

 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder