10 Ekim 2020 Cumartesi

Tarot Falı Nedir?

  

Tarot Falı Nedir?

Tarihi tam olarak bilinmeyen ve eski çağlara kadar uzanan tarot, birçok insanın geleceği hakkında tahminler elde ettiği önemli fallar içerisinde yer almaktadır. Konusunda tecrübe sahibi uzmanların ele aldığı bu süreç, kişinin seçtiği kartlar üzerinden karta bağlı olarak yorumlama eşliğinde gerçekleşir. Tabii bu yorumlamanın geleceğe dair bilgiler sunabilmesi için, mutlaka uzmanlar tarafından falın bakılması gerekmektedir.

  Tarot Falı Nedir?

  Birçok insan tarot falı nedir diye merak etmekte ve pek çok yerden araştırma gerçekleştirmektedir. Orta çağa kadar uzanan tarot falı bilinen en eski kehanet yöntemlerinden biridir. Özellikle dile getirilenlerin gelecekte çıkması ile şöhreti dünya çapında katlanan bu özel fal, günümüzde hala doğuştan yetenekli fal uzmanları tarafından bakılmaktadır. Tarot 78 karttan oluşur ve 2 bölümü bulunur. Bunlar içerisinde 56 kattan oluşan küçük sırlar serisi (minor arcana) ile beraber, 22 kattan oluşan büyük sırlar serisi (major arcana) yer alır.

  Tarot Falı Nasıl Bakılır?

  Öncelikle tarot falına bakacak olan kişinin mutlaka gerçek bir fal uzmanı olması gerekmektedir. Bu konuda tecrübe sahibi olması ve birçok kişiden olumlu yorum almış olması çok önemlidir. Geleceğe dair kehanette bulunmak ve bunun doğruluğunu yakalayabilmek için, fal uzmanlarının doğuştan yetenekli ve tecrübeli olması gerekiyor.

  - Bu doğrultuda fal uzmanları kartları iyice karıştırdıktan sonra üçe böler.

 - Daha sonra sırasıyla sol baştan itibaren kartları toplar.

 - Niyete bağlı olarak deste sol el üzerinden ikiye bölünür.

 - Daha sonra yeniden üst üste toplanır.

 - Ardından bir kumaşın üzerine seçim yapmak amaçlı tarot kartları dizilir.

 - Sol el ile niyet düşünülerek 7 tane kart seçilir ve diğer kartlar kenarı alınır.

 - Amaca bağlı olarak fal uzmanları tarot kartlarını yan yana ya da yukarıdan aşağıya doğru dizer.

  Bunlar gerçekleştikten sonra yapılan seçim ile beraber şartlara bağlı olarak uzmanlar yorumlamaya başlar.

  Tarot Kartlarının Anlamı

  Tarot kartlarında bulunan şekillerin anlamları yorumcudan yorumcuya bağlı olarak değişkenlik gösterebilmektedir. Bu kartlar görünen ile beraber bilinen ve bilinmeyen pek çok gizli olayı gün yüzüne çıkarma imkanı tanır. Özellikle olayların ne zaman ve nasıl gerçekleşeceği hakkında bilgi verir. Ayrıca kişinin hangi olaylar ile karşı karşıya kalacağına dair gelecek üzerine kehanetlerini bildirir. En önemlisi tarot kartları uzmanlar eşliğinde, kişinin yaşayabileceği durumlara karşı uyarıcı bir nitelik oluşturur. Aynı zamanda yapılacak işler konusunda teşvik edici bir olanak sağlar. Çoğu zaman kişinin farkında olduğu ancak göz ardı ettiği hayatımdaki bazı olayları da anlatır.

  Fal Uzmanları ile Tarot Falı Bakımı

  Yüzyıllar boyunca tarot falları insanların geleceği hakkında en doğru kehanetleri sunmaya devam ediyor. Bu kehanetlerden faydalanmak ve gelecek hakkında bilgi alabilmek için, mutlaka doğuştan yeteneği olan fal uzmanlarından destek almak gerekir. Böylece kişi kendisini gelecekte neyin beklediğine ve ne yapması gerektiğine dair bilgi alabilir.

 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder