9 Ekim 2020 Cuma

Şahmeran Duası ve 5 Önemli Detay, Herkes Şaşıracak

  

Şahmeran Duası ve 5 Önemli Detay, Herkes Şaşıracak

Şahmeran Duası Nedir, Bu Mübarek Dua Hangi Amaçlar için Tatbik Edilmelidir?

Duaların şahı ve niyazların en önemlisi olarak da şöhret bulmuş olan ve çok etkili olduğu sabit bulunan bu niyaz, şahmeran duası olarak adlandırılır. Tüm alimlerce bu duanın çok tesirli olduğu bilinir.

Okumayı bilenler ve okumayı tercih edenler bu duayı düzenli olarak okurlar. Bu dua bir çok istek ve duanın gerçekleşmesi için okunur. Başarılı olmak için, güzel kısmetlerle buluşmak için, şans ve baht güzelliği için mal ve mülkün hayırlı olması için okunabilir.

Şahmeran duasına okumaya başlamadan önce abdest alınması makbule geçer. Ve bu duayı düzenli yapmakta büyük fayda vardır. Duayı okuyan kimse mutlaka inanarak gönülden dua etmelidir. İnanılarak yapılan her dua daha makbul olmaktadır.

Şahmeran Duasının Okunma Amaçları Nelerdir?

Şahmeran duası birçok durumda okunur. Bunların en yaygını nazar için ve kötü enerjinin dağılması için okunmasıdır. Şahmeran duası kötülüklerden korunmak için çok sık başvurulan bir duadır. Tüm kötülüklerden koruyabileceğine dair inanışlar bulunmaktadır.

Güzel kısmetlerle karşılaşmak için, kazancın bereketli olması için, musibetlerden kazalardan, belalardan korunmak için okunur. Aklınıza gelebilecek tüm istekler için şahmeran duasının okunması makbuldür.

Dua okunurken mutlaka istenilen güzellikler dile getirilmeli ve korunmak istenilen kötülüklerden korunma istenmelidir. Yeni iş arayanlar ve işe girecekler okumalıdır. Hastalıklardan kurtulmak için fakirlikten ve borçlardan korunmak için düzenli olarak 3 ya da 7 kez okunmasında büyük fayda vardır.

Şahmeran Duasının İcabetini Artırmak için Neler Yapılmalıdır?

Şahmeran duası oldukça uzun bir duadır. Bu dua içten samimi ve inanılarak gönülden yapıldığında mutlaka tesiri görülecektir. Şahmeran duası kişilerin genelde bildiği ve günlük yaşamlarına yansıttığı bir duadır.

Borç içinde olanların düzenli okuması ile tesirli olduğu görülmüştür. Ve kazanılan paranın bereketli olması için okunması tesirli olacaktır. Güzel ve hayırlı kısmetlerle karşılaşmak için yapılınca tesirli olduğu bilinmektedir. Şahmeran duasının tesirli olduğu alanlar oldukça geniştir. Akla gelen tüm istekler için okunabilir. Kötülüklerden ve hastalıklardan kazalardan korunmak için düzenli okunması gerekir.

Şahmeran duasını okuyacak kişi akşam saatlerini tercih etmeli ve sessiz sakin bir ortamda duasını yapmalıdır. Duasını düzenli yapmalı dua sonunda isteyeceği isteklerini sesli dile getirmelidir.

 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder