19 Ekim 2020 Pazartesi

Su Falı Hakkında

   

Su Falı Hakkında

Su falına bakmak, diğer fal türlerin içinde bakılması en zor olan fal çeşididir. Su falına bakan fal yorumcuları, hüddamlar ya da esma hadimi vasıtası ile bakarlar. Bundan ötürü su falına bakan kişilerin suyla ruhen iletişime geçmesi oldukça önemlidir. Su falına baktırmayı isteyen kişiler, bu konuda profesyonel olan bireylere gidip, gelecekleri hakkında yorumlamalar alabilirler. Peki su falı nedir?

  Su Falı Hakkında

  Su falı bakılırken, dikkat edilmesi gereken elzem noktalar bulunur. Bu fala bakabilmek adına, suyun görünümü ile iletişim kuran insanların tercih edilmesi önemlidir. Su falı, fal çeşitlerinin içerisinde en zor ve en hassas olan fal türüdür. Bu fala herkesin bakması pek mümkün değildir. Bundan ötürü su falına bakacak olan kişilerin enerjileri çok kuvvetli olmalıdır.

  Nerede Su Falına Bakılır?

  Su falına bakılması sırasında ortamın, falın bakılabilmesi adına uygun bir mekanda olması gereklidir. Bilhassa su falına bakan kişilerin aydınlık bir ortam içerisinde olmaması gerekir. Bunun dışında falın bakılacağı ortamda mum ışığının olması yeterli olacaktır. Mum ışığının yanı sıra su falının bakılacağı ortamın oldukça sessiz olması elzemdir. Fal bakılırken, falı bakan kişiyi hiç kimse rahatsız etmemelidir. Tüm şartların sağlanmasından hemen sonra fala bakacak kişi, suya daha basit bir biçimde odaklanıp doğaüstü varlıklar ve suyla iletişim kurabilir. Bununla beraber su falına bakan kişilerin ortam tercihleri konusunda çok titiz olmalarında fayda bulunur. Bunun yanı sıra su falına baktırmayı isteyen kişilerin bu konuda yeteneği olan falcıları tercih etmeleri önemlidir.

  Su Falına Bakacak Kişiler Kimlerdir?

  Her insanın su falına bakması olanaksızdır. Bunun nedeni, su falına bakılması sırasında doğaüstü varlıklardan destek alındığı için, onlarla iletişim kurmak konusunda çok deneyimli olmak gerekir. Bundan ötürü de su falına baktırmak adına ruhu ve kalbi tam anlamıyla kötülüklerden arınan kişilerin yanına gitmek önemlidir. Bu bireylerin ruhsal bakımdan arınmış olmaları, iletişim yeteneğinin güçlü olmasına katkı sağlar.

  Su Falında Geleceğin Görülmesi

  Su falında geleceğin görülecek olması, falı baktıran kişiler adına oldukça önemlidir. Bunun nedeni, su falına bakan falcılar ya da medyum hocaları, falı baktıran kişilerin gelecekleri konusunda yorumlarda bulunup, onlara öneri vermesidir. Su falında; suyun üzerindeki doğaüstü varlıkların desteğiyle beraber oluşan semboller ile su falına baktıran bireylerin gelecek yaşamda neler ile karşılaşacakları konular hakkında ipuçları verir. Bu ipuçları bakımında su falına bakan kişiler, gelecek konusunda tahminlerde bulunup, su falına bakma olayını başarılı bir biçimde tamamlayabilecektir.  Gelecek için bakılan su falında, su yüzeyinin üzerinde oluşan sembollerin ne anlama geldiklerini çok iyi bir şekilde ifade etmek önemlidir. Bu sembollerin ne anlama geldiğini bildikten sonra, fal baktıran kişilerin gelecekleriyle bir araya getirilmesi daha kolay hale getirebilir. Bundan ötürü su falına bakılırken gereğinden fazla dikkat edilmesi gerekir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder